ahahaha...udahler kengkawan..

Salam..ahahaha..hari sabtu haritu (29/2) aku gi la Darul Kifayah tu...ni pasal komuniti servis tu laa..erm..mcm mana nak kata ha? ntah laa..tetiba ja aku rasa projek ni projek besaq gila..masa jumpa boss dia kat situ, aku dah cuak...makklum laa..nampak garang org. nyer...dah la time tu dia x sihat..isk..aku plak x tau nak ckp apa...tehn citer punya citer, kami realize apa yg kami rancang tu masih blum mencukupi...adeh..tambah plak budget tak cukup..terpaksa la up bayaran dana dr 30 sorang ke 50 sorang..huuu..nak wat camna..bukan sesaja nak naik tu...mmg la projek ni cam dh bg problem..tapi, wahai sahabat² ku yg aku hormati sekelian..terpaksa laa kita teruskan..dah separuh jalan. Takyah la kita nak salahkan sesapa sbb time rancang dulu, semua org dah konfem setuju..so terpaksa la teruskan..buang la segala kebencian tuh..kita komitmen je laa..mmg nak ikutkan aku pon x jalan gak projek camni..tp bila dah nampak semua org setuju dan bila dah diyakinkan bleh wat, aku x leh wat apa la..jgn la dok asyik salah menyalah ni..x baik woo..aku pon tension gak..aku pon nak wxam gak..so sesama la kita harungi bersama..susah senang harngi bersama..budi bahasa budaya kita...so kengakawan, andai kata aku ni bersalah laa..maafkanla aku..aku ni manusia biasa gak..kalo camtu lain kali jgn bg aku wat salah lg k..k laa..aku nak wat assignment SAD then study c prog lak...esok pekser...okeh..jgn amik hati noo..sapa² pon laa..okeh...akhir kata, semoga hubungan persahabatan antara kita semua sekali bertambah kukuh lps projek ni...Assalamualaikum..

******

err sori la kalo banyak salah ejaan..korang betulakn sendiri laa..

Comments

aibob said…
aku dah agak dah something wrong dgn korang semua...
dr satus MSN jer aku dah bole agak...

rileks laaa...
hidup nie penuh dgn cabaran...
kat university nie la korang nak belajar pasal kehidupan...
kat sini la nak belaja pasal ragam manusia...

jgn gaduh2 nooo...
kalau nak mintak tolong kat aku bgtau jaaa...
jgn segan...
kalau aku bole tolong... aku tolong hangpa... ^.^
Anonymous said…
tq Aibob..ur great bro..
-tokapi-