Minggu sibuk dah datang..

Salam...hahaha..minggu yg sibuk dah dtg...mid-term aku start 31 hb dan akan smbg terus direct lps tu...haa..hari ni 27 hb, lg 4 hari lagi..aduss tension la plak sbb subjek first tu CO, klas Dr Madan..any doubt? yes..arggh...sabtu ni plak kena gi Darul Kifayah, nak tgk keadaan+rancang aktiviti komuniti servis yg kami nak wat nnt...mmg tension la kalo dipikirkan..tp rasa tu berkurangan la plak sejak aku dok tune in to IKIM.FM..tak tau pasai apa..mungkin bacaan quran atau nasyid yg dimainkan dpt menenteramkan hati+fikiran yg berkecamuk...wallahualam..tp yg pasti di dalam al-quran tersimpannya 1001 jenis penawar atau lebih yg masih menjadi rahsia..wallahualam....wassalam..

Comments

Popular posts from this blog

Tafsir Pimpinan Ar-Rahman

Sudah jauh daku mencari...

Another Year.... 2017