Kunci Bilik Aku Hilang...Waaa!!!!

Salam...huaaaa!! Kunci bilik aku hilang....td aku pi kelas sialt...abih tu simpan kunci kt dlm beg zul(adik)...ntah mcm mana masa aku nak amik kunci tu aku x sedaq plak kunci tu terlucut....Wallahualam camna kunci tu boleh tekeluaq aku pon tak tau...time dlm beg ka atau dah lepas aku ambik..btw, aku sedaq benda ni time nak bukak kunci bilik...sekali tengok kunci x dak..isk..mcm mana nak buat? tepon adik..dia dah balik..dok luaq lak tu..kalo dok dlm boleh gak nak pi ketuk pintu...abih nak buat camna?? Nasib baik aku kenai ngan Mohd..kembaq Mus tu..dia la tlg bukak...dgn menggunakan ilmu kad maxis tahap supersaiyan kelima puluh juta...x samapai lima puloh juta saat dia dpt bukak pintu bilik aku...fuh lega ...Alhamdulillah...syukur kt tuhan..dan a lot of TQ kat mohd sbb tlg aku...biaq tuhan saja balas jasanya dgn sebaik balasan...Amin..

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ya Allah..Kau Permudahkanlah Urusan Hamba² Mu ini.....Jadikanlah kami saling tlg menolong supaya tidak timbul rasa bongkak dan riak...kerana kami ini hanya hamba Mu yg kerdil..tiada berkuasa  walaopon sedikit.melainkan dgn kehendakMu jua...Sesungguhnya.. Engkaulah yg MAHA BERKUASA... AMIN YA RABBAL ALAMIIN...

Comments