Posts

Showing posts from July, 2004

Lagu ni best..

Berat bebanku
Meninggalkanmu

Separuh nafas jiwaku
Sirna...

Bukan salahmu
Apa dayaku
Mungkin benar cinta sejati
Tak berpihak
Pada kita


Kasihku
Sampai disini kisah kita
Jangan tangisi keadaannya
Bukan karena kita berbeda


Dengarkan
Dengarkan lagu.....lagu ini
Melodi rintihan hati ini
Kisah kita berakhir di Januari
Selamat tinggal kisah sejatiku
Wow....pergilah

*********************************************
Glenn Fredly - Januari


























*********************************************
p/s: Aku lupa lak nak catit kat sini aritu...moto aku dah sampai...lebih kurang 3 minggu dah...okla..bole la nak bergerak senang dan bebas skit....La ni aku tgh dok follow Initial D..Best woo anime tu...

Kunci Bilik Aku Hilang...Waaa!!!!

Salam...huaaaa!! Kunci bilik aku hilang....td aku pi kelas sialt...abih tu simpan kunci kt dlm beg zul(adik)...ntah mcm mana masa aku nak amik kunci tu aku x sedaq plak kunci tu terlucut....Wallahualam camna kunci tu boleh tekeluaq aku pon tak tau...time dlm beg ka atau dah lepas aku ambik..btw, aku sedaq benda ni time nak bukak kunci bilik...sekali tengok kunci x dak..isk..mcm mana nak buat? tepon adik..dia dah balik..dok luaq lak tu..kalo dok dlm boleh gak nak pi ketuk pintu...abih nak buat camna?? Nasib baik aku kenai ngan Mohd..kembaq Mus tu..dia la tlg bukak...dgn menggunakan ilmu kad maxis tahap supersaiyan kelima puluh juta...x samapai lima puloh juta saat dia dpt bukak pintu bilik aku...fuh lega ...Alhamdulillah...syukur kt tuhan..dan a lot of TQ kat mohd sbb tlg aku...biaq tuhan saja balas jasanya dgn sebaik balasan...Amin..

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ya Allah..Kau Permudahkanlah Urusan Hamba² Mu ini.....Jadik…

http://tokapi (Uni10 Network) is up!

Assalamualaikum suma..hello..dah lama aku tak tulis...aku tulis ni pon sbb kwn aku remind secara x sengaja (dia baru buat akaun kat blogger nih..)..pekembangan? Muet Result ..alhamdulillah...minggu² terawal kt degree masih lg alhamdulillah.... xdak masalah la stakat nie...mintak² segala urusan aku dipermudahkan Allah S.W.T....Ehem...aku punya apache dah run... server tu ul dia -->  http://tokapi  tapi yg ni kt dlm uniten sajalah...sapa kt luaq uniten tu kalo nak masuk..sampei bila pon x dapat masuk server ni....tp ni bukan 24 jam laa..expeimental la katakan..kalo aku bukak komputer adala..kalo x bukak tu ..mustahil la bole ada..heheheh...tu jelah...salam semua...Wallahualam bis sawwab...


p/s: Hehehe...awek² dia mana ko awek.....heheheh (mcm lagu duit²)