Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2004

Yeah...GT0....

Yahoo...Syukur, Alhamdulillah....Sah aku dah masuk degree....Keputusan exam aku nampaknya ok...walopon risau pasai fizik tp alhamdulillah lepas dgn keputusan agak baik...lepas ni sah BIT.(Graphics and Multimedia)...Harap² dapat teruskan perjuangan dgn lebih cemerlang....Aminn...

Dah habis special sem...legaa...

Fuhh lega dah abih special sem ni...Fizik abih tadi ptg. kom abih ahad lepas....sepanjang sem ni mcm² benda yg takleh aku lupa...paling teruk m/board aku kena tukaq...abih tu fizik yg amat susah (bagi aku laa..)...hmm..abih tu masalah kewangan...mcm² lagi laa...tapi aku tetap bersyukur ke hadrat Ilahi ke atas segala rahmat yg dilimpahkan....semoga rezeki aku berpanjangan kat Uniten nih...amin...jumpa lagi kat semdepan BIT(Hons.) Graphics and Multimedia...

Problem..

Salam....

Berita sedih....kom aku yg lama 'meninggal'..sedih rasanya aku sebab dah lama pakai m/board tuh....lagi sedy apabila abih RM200 aku melayang...tukaq yg baru...Hd aku kena format....tambah menyedihkan semua file aku..lagu 900 buah kesemuanya hilang...Waaaa!...namun aku percaya inilah takdir...setiap yg terjadi ada hikmahnya..moga-moga aku akan menyedari akan hikmah disebalik kejadian sedih ini.....slamat tinggal K& Thunderbird........Selamat datang Gigabyte K7 Triton...

Wassalam..