Wednesday, December 31, 2003

Countdown 2004

Bye 2003...Full of memory..Suka Duka semua ada....Hmmmm...

Tuesday, December 30, 2003

Dah cukup umur....Alhamdulillah..........

Hooorayyyyyy!!!!!!!! Ari ni aku dah cukup 18 tahun....bukan under 18 lagi laaaa...first skali aku bersyukur ke hadrat ilahi sebab bagi aku panjang umur, tahun hidup di muka bumi yang sementara ini....kepada family...parents aku yang menjaga aku dari kecik sampaei jadik besar...Tq for all of your support dan kasih sayang mak dan bapak slamer ni...I both of u....Kepada sedara mara pon tima kasih atas sebab yang sama.....Aku harap bila aku dah 18 ni aku akan jadi lebih berakal dan tidak lalai menjalankan tanggungjawab kepada Agama Family Bangsa dan Negara... :-)

Sunday, December 28, 2003

Kom kat sini ah....

Aku dah bawak kom kat tempat ku blajaq...senang la skit nak buat assignment...kalao tidak mapuih gak la nak pinjam org. punya...mula pasang tak boleh.... abih tu aku bukak chek last sekali semua ok....niat baik la tu......hmmm ada org. balas email...syok gak rasa....ekekekekekkek////..................

Thursday, December 25, 2003

Hmmm..krismas

Krismas....ramai gak kekawan aku balik umah.....aku?? takleh balik sbb. tak berani nak ponteng kelas....biasa laaaaa.....tapi aku balik gak dlm masa sehari dua ni...nak ambik komputer...aku buat ni ari ni pakai komputer kawan aku...hmm ok laa...nanti aku tulis lagi..

Tuesday, December 16, 2003

First quiz

Ari nii ader first quiz......quiz maths la apalagi......ntah la arini rasa mcm demam saja...batuk laa, pening la semua ada...Aku guna kom kat ble ...kira first time la guna kom kat bilik ni...tak penah tau pon ada kom boleh pakai kat sini...kira ok la kot...hmmm...tu jelah eri ni...tak larat nak tulih bebanyak..............

Thursday, December 11, 2003

Haa..Test kom kawan aku

La ni..saat aku dok tulih ni..aku pakai kom kawan aku...laptop...Best gak laptop nih jenama fujitsu...ader internet laa sebab depa dah pasang....bodoh betul la aku ni....(mana ada!?)...ekekekekekeekkk....aku saja merapu ari ni...walaupon ...pon...pon...halllooooOOOOOOO.......ntah ape bender ntah.......

Kat Uxxx

Dah masuk 5 hari kat sini baru aku oleh pakei internet tu pon kat lib saja....Kom aku tak jadi bawak..ingat nak dapat dari *** tapi tak dapat gak...ingat nak bawak mai lepaih krismas ni...abih tu pasang internet...pasai kalkulus nasib baik bukan yang betui lagi baru dia punya asas bole la aku nak perbaiki diri aku....latihan silat ok gak laaatapi sakit satu badan sebab lama tak belatih....yang lain setakat ni ok..yang tak ok.....duit tak masukk lagiiiiiiii.....................

Thursday, December 04, 2003

Balik Uni10

Hmmmm...esok dah nak balik uxxx...buku?? tak baca la plak....aisey...latihan silat lagi...pening gak nih....dah la nak kena blajaq balik mat tamb. ...(.kalkulus)?! mampusss..'
Ok tabah kan semangat...NKVE runtuh ....tak pa kuat kan semangat...Malaysia boleh...
Melayu Boleh...opss!!!!!

Tuesday, December 02, 2003

Rosak lagi...

Semalam com aku rosak la plak.... apa tak kena dgn slot graphic card laa...hard disk nak rosak laaa...3 kali ulang kedai dalam masa sehari...tapi pagi ni aku buat keputusan nekad open com aku...then buat macam yang kat kedai tu buat....alhamdulillah boleh...jadi la tuu....tapi ntah bila nak rosak lagi aku tak tau.....dgn itu aku tlh. nasihatkan diri sendiri buat backup file yang penting....hmm...OK!!!!!!

Monday, December 01, 2003

The Man Of My Own World....

::--(||)--::
Hmmmm...pa benda la blogspot nih???
Ntah lah .. mcm diary jer...lantak ahhh
Ni laa first time aku nak tulis catatan...
OK lah canteeekkkkkkkkkkk.............